special effects

Om jou feest of event nog succesvoller te maken zijn de volgende  materialen niet weg te denken:

Sale!

verlichte dansvloer 100 pixels

€ 550,00 € 450,00
Sale!

verlichte dansvloer 100 pixels

€ 550,00 € 450,00

te gekke verlichte dansvloer van maar 6cm dik , leverbaar in diverse afmetingen. los te huur maar natuurlijk ook icm een DJ en flitsende opstelling, vraag snel naar de mogelijkheden.

natuurlijk wil je de ruimte waar je het feest of event gaat houden de optimale sfeer geven, door gebruik te maken van uplights in een ruimte krijg je meer sfeer en ambiance, deze spots zijn op ieder gewenste kleur te zetten of zelfs met de lichtshow mee laten lopen. uiteraard zijn deze spots los te huur maar zeer scherp geprijsd icm onze dj-sets

wenszuil / videozuil

€ 150,00

wenszuil / videozuil

€ 150,00

deze wenszuil is een zuil waarbij jullie gasten de gelegenheid krijgen om de gelukswensen over te brengen, de meest hilarische boodschappen komen aan bod,  het scherm is kantelbaar waardoor deze zeer toegankelijk is voor kleine mensen/kinderen en rolstoelgebruikers, alle opnames worden op een profesionele DVD gezet welke jullie na afloop krijgen. deze zuil wordt zeer scherp geleverd icm een DJ met opstelling maar is natuurlijk ook los te huur, vraag naar de tarieven.

Lounge DJ booth XL

€ 100,00

Lounge DJ booth XL

€ 100,00

DJ booth van maar liefst 3 meter breed waardoor je een ruim werkblad hebt om je dj gear te plaatsen, de booth is voorzien van een eigen podium waardoor de DJ iets hoger staat, dus nog meer in de spotlight. in het front is led-verlichting verwerkt waardoor dit een echte eyecatcher is voor jou event. los te huur maar natuurlijk ook icm onze DJ-opstellingen.

aircones 2 stuks

€ 50,00

aircones 2 stuks

€ 50,00

2x aircones 2.20cm, voorzien van LED verlichting wisselend van kleur. te gekke aircones perfect passend naast de dj booth maar natuurlijk ook in te zetten bij de ingang van jou lokatie. deze worden geleverd per 2 stuks, zeer scherp geprijsd icm een DJ-opstelling.

Sale!

foamsticks

€ 2,00 € 1,50
Sale!

foamsticks

€ 2,00 € 1,50

spetterende foamsticks zorgen voor dat extraatje tijdens jullie party.